Ontsnap NA DIE WILD MET TRACKER FOREST ESC

ESCape to the Wild met Tracker Forest ESC

Niks klop die opwinding om vol pels teen 'n berg af te hardloop nie. Daar is iets dierliks ​​oor die onmiddellikheid van voetplasing en die af en toe bestendige hand om te verseker dat ek nie 'n potensieel dodelike struikelblok ophou nie. Alles gebeur so vinnig dat daar nie tyd is vir jou gedagtes om afgelei te word nie, dit is een van my gunsteling maniere om myself te anker in die heeltemal absorberende op die oomblik.

Vivobarefoot se Tracker Forest ESC is 'n stewel waarna ek al 'n rukkie daarna uitgesien het om my voete in te kry. In my huidige reeks oorlewingsprogramme vir Discovery Channel is First Man Out 'n meerdaagse wedloop tussen my en verskillende oorlewingskenners deur van die planeet se mees vyandige omgewings. Ons praat hoë hoogte woestyne, moerasse, berge en diep oerwoud; die eise aan my voete is groot.

Ek dra Vivos nou al amper 'n dekade en is mal oor die manier waarop hulle my toelaat om natuurlik te hardloop, met my voete wat die grond voel. Wat die Tracker Forest ESC nou byvoeg, is 'n samewerking met Michelin, wat 'n sool skep wat ontwerp is vir gladde heuwels en modderige oewers. Tradisionele stapstewels met swaar hakskoene gebruik 'n stewige sool om in die kant van steil grond te "rand". Maar dit pas nie by die minimalistiese, kaalvoet-etos nie. Die nuwe sool het dus vernuftig ontwerpte knoppies in die hak en sye spesifiek om op gladde en steil grond te presteer, wat daardie gegronde gevoel behou, maar ons kaalvoetstappers tot selfs wilder terreine laat kom!

So taai en robuust soos 'n konvensionele stapstewel, maar Tracker Forest ESC is ligter en meer buigsaam, wat my in staat stel om baie vinniger grond te dek. As ek die vet, swaar sool verloor, is ek ratser en kan ek verder gaan - nogal noodsaaklik vir my!

Met geen waterdigtingmembraan sal my voete nie oorverhit en in die Afrika-stof sweet nie; hierdie stewels is ontwerp om asem te haal. ’n Toebroodjie-gaasvoering laat lug vrylik om die stewel beweeg en voer vog van my vel af weg, wat dit deur die porieë van die leer of deur die kraagopening uitlaat. Lekker.

Aangesien Covid-19 noodsaaklike reisregulasies vergemaklik, vlieg ek na Kenia om twee splinternuwe episodes te verfilm. Een wedren sal deur die ikoniese Skeurvallei reis, die ander sal 'n groot vulkaan op 'n onbekende plek afdaal. Albei sal die Tracker Forest ESC tot die maksimum toets, aangesien die terrein uiters klipperig en stukkend sal wees, met baie dorre stekelagtige plantegroei om die steekvaste sole te toets.

Na Afrika moet ons baie buigsaam bly in terme van verfilmingsplekke, afhangende van Covid-19-regulasies en kwarantyne. Indonesië, Indië, China en Skotland is almal op die kaarte. Een ding waarby ek probeer aanpas, is om vrede te hê met onsekerheid. In 'n dinamiese wêreld wat met die tweede verander - om te rigied te wees, of om by 'n plek te probeer kom waar dinge 100% bevestig word - is onrealisties. So om dit te aanvaar en die ontvouende landskap as opwindend te bestempel, is sekerlik die enigste positiewe pad vorentoe. Net soos my Vivos - buigsaamheid is alles.

WINKEL BUITE

Los kommentaar

Let asseblief daarop dat kommentaar goedgekeur moet word voordat dit gepubliseer word